Vores lille historie

Dansk Webdesigner er en videreudvikling af Easy Webdesigner, som åbnede i Marts 2017.

Easy Webdesigner´s koncept har været, at servicere alle typer kunder. Både om det var virksomheder med store projekter, eller private mennesker med små hoppy hjemmesider. Konceptet kørte rigtig godt i 2017, men af private årsager valgte den tidligere ejer at sælge dele af virksomheden, som bestod af navnet (Easy Webdesigner) og hjemmesiden, samt konceptet.

Ny ejer overtog

De nye ejer, valgte dog at skifte navn til Dansk Webdesigner, for bedre at kunne markedsføre deres egen version af “Danmarks billigste Webbureau”

Dansk Webdesigner, udviderede netværket med et indisk og kinesisk web-bureauer, der består af 30 medarbejder i alt, for vi på denne måde kunne servicere flere kunder og presse prisen lidt i bund for fx en simpel web løsninger.

Dansk Webdesigner blev dannet af Granitoria Holding IVS i feb. 2018.  Granitoria´s formål er at fremme it-løsninger i verden i forhold til automatiske systemer. De arbejder fx. her i 2018 – 2019 på, at få udviklet et spille system, med indtjenings muligheder for alle. Med Granitoria på holdet, kan vi være sikker på, at vi aldrig lade teknologien stoppe os

Dansk Webdesigner´s Visoner

At være et lavpris webbureau, hvor alle har råd til at være med. Men for at spare penge på produktet,bliver man også nød til at investere penge.

Følg vores historie

 1. Easy Webdesigner sælger ud

  Easy-Webdesigner.com: da den tidligere ejeren af personlig årsager ikke længere ønskede at forsætte sit koncept valgte han at sælge hjemmeside, domænet og konceptet. Lidt efter blev navnet lavet om til Dansk Webdesigner, for at gøre det lettere at markedføre konceptet.
 2. Gratis hjemmeside

  Dansk Webdesigner - tilbød flere kunder at få gratis hjemmeside og animationsvideoer for at øge salget
 3. Frygt fra konkurranter

  Frygten for at drukne i udbud i forhold til efterspørgsel. Føler vi at vi er kommet godt fra start. Kunderne er begyndt at se hvad lav pris webbureau kan tilbyde for små priser.
 4. Dansk Webdesigner får sit CVR nr.

  Efter at have testet konceptet, valgte man at gå igang med driften, før man hovedet var klar med egen hjemmeside, nogle af de tidligere kunder, valgte til vores fordel. at flytte med over til Dansk Webdesigner, mens Easy Webdesigner i fremtiden vil blive brugt til kunder udenfor Danmark. d.16/2  2018 kom vores cvr nr endelig. Nu startede eventyrene 😉
 5. De første kunder

  Efter meget kort tid begyndte de første henvendelser, at komme ind igennem vores hjemmeside crm system. Vi kan ikke takke vores trofaste støtter for den super dejlige start med vores virksomhed og den hjælp i har ydet for at få vores koncept ud gennem deres eget netværk
 6. Markedsførings plan starter

  Sammen med flere samarbejdspartner har vi fundet nye metoder til at markedsføre os selv på en anderledes måde og fange vores kunder på det foretrukken social media. Den samme teknik, vil vi sener på året tilbyde vores kunder. Noget vi selv har fundet inspiration fra Asien og USA, hvor det hitter rigtig meget, da den skaber salg, og det kan mærkes !
 7. Unity kursus

  Først medarbejder der er begyndt på online kursus i Unity 3d Game